07 April 2009

MY DYING BRIDE - For Lies I Shire

Οι «σκοτεινοί άγγελοι» από το Yorkshire επέστρεψαν 3 χρόνια μετά από την τελευταία τους «υπερπαραγωγή», “ A Line of Deathless Kings”. Το νέο τους πόνημα ονομάζεται “For Lies I Sire”.
Πολλοί μιλούν για τον καλύτερο δίσκο που έβγαλαν ποτέ, αλλά θα πρέπει να διαφωνήσω σε αυτό. Είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους δίσκους που βγάλανε μέσα στην δεύτερη δεκαετία που υπάρχουν σαν μπάντα, αλλά όχι και ο καλύτερος. Και αυτό γιατί ο καλύτερος τους είναι το “A Line of Deathless Kings”. Ανέβασαν τόσο πολύ τον πήχη μετά από αυτήν την υπερδισκάρα που δυστυχώς δεν κατάφεραν να τον φτάσουν με το “For Lies I Sire”. Δεν προσπαθώ να το μειώσω. Αντιθέτως είναι και αυτό φοβερό άλμπουμ. Είναι σκοτεινό (όπως πάντα) και ακόμα πιο ατμοσφαιρικό από άλλες φορές. Με 7 λέξεις: Death Metal made by My Dying Bride. Βαριά και μελωδικά riffs που βάφουν τα πάντα μαύρα στο διάβα τους, ανατριχιαστικά και επιβλητικά βιολιά (η αντικαταστάτρια του Martin Powell στο βιολί, Katie Stone, τα καταφέρνει μια χαρά) και σπαρακτικά φωνητικά.
Το “For Lies I Sire” είναι ένα «στοιχειωμένο» άλμπουμ που πρέπει να ακούσετε οπωσδήποτε. Αφεθείτε να σας παρασύρει το σκοτεινό τσουνάμι του.

Βαθμολογία: 8/10

Πάρτε και μια μικρή γεύση:
The Lies I Sire
Fall With Me
Santuario di Sangue

1 comments:

Anonymous said... Jan 23, 2013, 8:26:00 AM

Thanks for the auspicious writeup. It if truth be told used to be
a leisure account it. Glance complex to more delivered agreeable from you!
However, how could we keep in touch?
my page > online casino slot

Post a Comment