23 April 2009

STARSAILOR - All The Plans

Το απόλυτο hitάκι της άνοιξης λέγεται "Tell Me it’s not Over" και ανοίγει το νέο δίσκο των STARSAILOR, "All The Plans". Ελπίζω να μην το αρπάξουν όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί (σιγά μην δεν το κάνουν, αλλά λέμε τώρα) και το βάλουν στην play-list τους παίζοντάς το 100 φορές από το πρωί μέχρι το βραδύ μέχρι να το σιχαθούμε. Ελπίζω να ακούγεται ευχάριστα και το καλοκαίρι (πάλι καλά που δεν είμαι και πολύ του ραδιοφώνου). Όσο για τα υπόλοιπα κομμάτια του άλμπουμ κινούνται σε τελείως διαφορετικό στιλ από το προαναφερόμενο (χωρίς αυτό να το λέω για κακό).
Οι Starsailor επέστρεψαν με ένα άλμπουμ που μπορεί να μην είναι το καλύτερο τους, ούτε καμία τρελή δισκάρα, αλλά είναι σίγουρα όμορφο και μελαγχολικό. Δεν έκαναν κάτι καινούργιο, αλλά σίγουρα έβγαλαν ένα αξιοπρεπέστατο δίσκο.
Γενικώς δεν τα πάω και πολύ καλά με την Brit-Pop/Indie σκηνή, αλλά τους Starsailor τους είχα πάντα σε εκτίμηση και συνεχίζω να τους έχω και μετά την ακρόαση του "All the Plans".

Βαθμολογία: 6,5/10

6 comments:

Anonymous said... Apr 23, 2009, 4:06:00 PM

etsi-etsi.....
opws ta les!

M.

shin0bi said... Apr 23, 2009, 6:39:00 PM

Χάσου μαλάκα φλώρε που θες και Mastodon.
Από τις πολλές πασχαλινές μπίρες τη χάϊδεψες τη μπάμια μου φαίνεται. Και όχι κανέλα στον καφέ λέει ο Σωτήρης...θα σε πειράξει!

mamanis said... Apr 23, 2009, 8:16:00 PM

Χα χα χα χα… Τι να κάνουμε! Ακούμε που και που καμία φλωριά το πρωί με τον καφέ (χωρίς κανέλα). Λες και εσύ δεν ακούς.

arrostia said... Apr 24, 2009, 4:02:00 PM

ο mamanian είναι ανοιχτόμυαλος κάφρος και οι γραφίλες κραξήματος παλιομέταλλα μακριά..

shin0bi said... Apr 29, 2009, 7:51:00 PM

Μη χάσεις και συ αρρώστια μόλις δεις φλωριά.
Άλλα είδη ακούμε όλοι, το συγκεκριμένο όμως μπορεί να χαρακτηριστεί λίαν επιεικώς ως GAY.
Είναι αρχιφλωριά και δη άθλια.
Τελος...

arrostia said... Apr 30, 2009, 4:57:00 PM

ο δίσκος εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει.Shinobi εσύ γεννήθηκες ρε και καπάκια αρχισες να τραγουδάς stoneriles !!! Ο mamanian έχει ακούσματα πολλά ρε και τέλεια που τα γράφει κιόλας ... και όπως έχει πει και ένας μεγάλος θεός because we are talking to Phil Collins' people. But then again... aren't we all? MAMANIAN ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΟΝΟ.

Post a Comment