24 May 2009

CRIPPLED BLACK PHOENIX - 200 Tons Of Bad Luck

Πριν ένα μήνα ο «συνάδελφος» Jelevel μας παρουσίασε εδώ την νέα - διπλή - κυκλοφορία των Crippled Black Phoenix. Τα δυο αυτά ξεχωριστά άλμπουμ τιτλοφορούνται "The Resurrectionists" και "Night Raider" αντίστοιχα. Για λόγους που δεν γνωρίζω (και δεν με ενδιαφέρει κιόλας να μάθω) οι Crippled Black Phoenix κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό ένα άλμπουμ με τον τίτλο "200 Tons of Bad Luck" . Μην νομίσετε ότι έβγαλαν στα «καπάκια» και τρίτο CD, απλά πρόκειται για την συγχώνευση των δύο παραπάνω. Πήραν τα highlights (τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από το "The Resurrectionists" μιας και είναι ανώτερο του "Night Raider") και τα έβαλαν σε ένα και μοναδικό άλμπουμ .
Περισσότερο progressive απ’ ότι post, με συγκλονιστικές μελωδίες και διάχυτη ψυχεδέλεια (και με μια Pink Floyd-ίζουσα αύρα να υποβόσκει), το "200 Tons of Bad Luck" βρίσκεται ήδη στην λίστα μου με τις σημαντικότερες κυκλοφορίες της χρονιάς.
Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε ΕΔΩ.

Βαθμολογία: 8,5/10

2 comments:

Soul Auctioneer said... May 25, 2009, 12:32:00 AM

Απίστευτη δισκάρα. Τολμώ να πω καλύτερο απ' το A Love Of Shared Disasters. Νομίζω οτι ειναι σαφώς καλύτερη επιλογή η αγορά και των 2 αλμπουμ ξεχωριστά.

"When we go into battle we like to play music really, really loud..."

arrostia said... May 26, 2009, 7:21:00 PM

Τρομερός δίσκος mamanian.Συμφωνώ απόλυτα

Post a Comment