25 December 2009

Ήταν ένας παππάς Έλληνας , ένας Αλβανός και ένα Skunk.........


Το report αυτο το αφιερώνω στον shinobi που είναι στην καρδιτσάρα και χθες δεν μας τίμησε με την παρουσία του .Εμείς τιμήσαμε , όμως , για χιλιοστή φορά στο AN , δεν κρύβεται άλλωστε η αδυναμία μας σε αυτό το μπλογκ , τους Nightstalker . Η μπάντα που κάθε χρόνο μας προσκαλεί για ρεβεγιόν και ποτέ δε λέμε όχι . Και ήταν αναπάντεχα πολύ ωραίο live . Τα έχουμε ξαναπεί , όλα τα live τους γαμάνε όμως το χθεσινό ήταν ανέλπιστα γαμάτο . Φταίνε τα χριστούγεννα που όλος ο κόσμος είναι χαρούμενος , φταίει το υπόγειο ΑΝ , φταίνε οι μπύρες , δε ξέρω τι σκατά έγινε χθες αλλά απογειώθηκα . Με την έννοια της μαστούρας προερχόμενη από τη μουσική καθαρότατα ...Ίσως και όχι...Δεν έχει καμία σημασία ο λόγος , σημασία έχει πως οι ο συνδυασμός Lord 13 με Nightstalker είναι τόσο δυναμικός που σου παίρνει το κεφάλι .


Μα το θεό , δε θα γούσταρα πουθενά αλλού να βρίσκομαι χθες , εκείνη τη στιγμή ένιωθα τυχερή με την ίδια μου την ύπαρξη σε αυτό το χώρο . Τους γουστάρω τέρμα τους Nightstalker , σαν τον Μπάμπη , και εγώ , πολλές φορές πέφτω σε υπερβολές ...'Η καλύτερη μπάντα του πλανήτη...'. Χθες ήταν η καλύτερη μπάντα του πλανήτη , στα μάτια μου , στα αυτίά μου , στο μυαλό μου ήταν η καλύτερη μπάντα του πλανήτη . Μου έχωσε κλωτσιά στα μούτρα . 'Just A Burn From Your Cigarette On My Hand...' , ακόμα ένα κάψιμο , ένα κάψιμο όμως που θα θυμάμαι για καιρό ακόμα ...μέχρι το επόμενο live τους ...Όσο για τα Satanic Drugs ...ο τίτλος του report είναι ένα ανέκδοτο γνωστό σε όλους , φαντάζομαι , που απλά ανέφερε ο Argy και κλασμένοι όπως τον κυττάζαμε ήταν σα να μπήκε στα μυαλά μας , να έπαιξε λίγο με τα κεφάλια μας και μας πήγε ένα κλικ παραπάνω . Ομολογουμένως σε κάποιον άλλο χώρο , με κάποια άλλη παρέα και ρίχνοντας κάποιος άλλος αυτό το ανεκδοτάκι να ψιθύριζα ..'τι μαλάκας ρε πούστη μου....' .  Playlist και τα ρέστα δεν παίζει να βάλω...'Where you went late last night , where you went and hide the light....?' (αυτό , όχι , δεν το παίξανε...).


*τη φώτο την έκλεψα με τσαμπουκά από τον Philby

11 comments:

Soul Auctioneer said... Dec 25, 2009, 7:11:00 PM

Pure αρρώστεια απλά!

tiger said... Dec 25, 2009, 7:16:00 PM

mlk ζηλεψα..
ωραια φωτο μπαμπη

Anonymous said... Dec 25, 2009, 11:11:00 PM

Ανέλπιστα γαμάτο live

mamanis said... Dec 26, 2009, 8:00:00 PM

Ανέλπιστα? Δεν θα το έλεγα. Όλα τα live των Nightstaker είναι γαμάτα. Επόμενος προορισμός: Stone Bar - 5 Φεβρουαρίου στην Πάτρα. Θα γίνει και εκεί χαμός. \m/
The Pain goes on...

Λi said... Dec 28, 2009, 3:30:00 AM

Καρδιτσάρα ντου γιού τζαστ σέι?...

Ποιός ωρέ ειν συμπατριώτςςςςς?!?!?

arrostia said... Dec 28, 2009, 11:24:00 AM

εγώ είμαι ρε από καρδιτσάρα...

Λi said... Dec 28, 2009, 1:18:00 PM

Πωωωωωωω.... πατριώτισσα στα βλογκς παναΐα μουυυυ!!!

Γιααα να σας δω μαντμαζέλ τρίτη βράδυ στην κινηματογραφική λέσχη και μετά Μαργαρίτα για ποτάκι!!!
Ααα και στο ετήσιο πάρτυ λέσχης στις 3/1 στο παυσίλυπο λέεεμεεεε!!!!
Εδώ δεν θα είσαι μέρες που είναιιι!!!??!!

Τιγροφιλί καρδιτσιώτικο!

arrostia said... Dec 28, 2009, 2:54:00 PM

έλα μωρη αρρώστεια tiger lilious !!!!θα είμαι εδώ ρε , να σκάσω για μαργαρίτα λες?είμαστε σε τέτοια φάση η καρδιτσάρα?

matsi said... Dec 28, 2009, 9:16:00 PM

καρδιτσάρα ρεεεεε!!!!
όσο για το live, όπως είπε κ η αρρώστια, απλά just a burn!!!!

arrostia said... Dec 29, 2009, 3:14:00 PM
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Dec 29, 2009, 3:24:00 PM

aderfoula vrhkame patriwtissa!! diavasa kala.... margarita?? sto magazi pou phgainame karditsa!!!!!!!!!!!!! ela re karditsaraaaaaaaaa!! oso gia Nightstalker...gia emena 3ereis 3 kommatia mou aresoun....!! aaaa k sto myalo sas den mphke kanenas Archie...alla h eley8eria tou na afhneste panta sta xeria ths mousikhs!! ayths pou otan thn goustaroume ..vrhskomaste allou...kapou xwmenoi ston diko mas kosmo!!

Post a Comment