22 January 2010

Therapy? Live Report @ Kyttaro, 21/1/2010

Οι Therapy? συστάσεις δεν χρειάζονται. Επίσης η ζωντανή εμφάνισή τους σε προδιαθέτει ευχάριστα αν έχεις όρεξη για συναυλία. Και όντως το τρίο από το Μπέλφαστ δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο.
Το Κύτταρο δεν είναι και κανένας υπέροχος χώρος για συναυλίες, είναι σχετικά "ανεκτός" αλλά μάλλον για ελαφρώς λιγότερο κόσμο. Η τιμή της  μικρής μπίρας (μόνο amstel) των 5 ευρώ πάντως είναι τουλάχιστον απαράδεκτη και θα με κάνει πολύ επιλεκτικό στις μελλοντικές επισκέψεις μου για συναυλία.
Στο θέμα μας... Το support ήταν κάτι φίλοι της μπάντας απ'ότι φάνηκε, ίσως παλιό road crew, που χαβαλεδιάζουν και πίνουν μαζί μπίρες. Ο τυπάς ντυμένος Mark Knopfler μας ξεκούφανε.  Το χειροκρότημα που πήραν ήταν παραπάνω από αρκετό.

Ο ήχος του χώρου κάκιστος. Στους Therapy? βελτιώθηκε κάπως από τη μέση του live και μετα, χωρίς πάντως ιδιαίτερα αποτελέσματα. Ακούγαμε τουλάχιστον τα όργανα. Παρόλα αυτά όμως, το τρίο δεν πτοήθηκε. Γεμάτοι ενέργεια οι 3 Ιρλανδοί χοροπήδαγαν συνέχεια σαν τα κατσίκια. Πραγματικά έδειχναν να το ευχαριστιούνται, όπως και ο κόσμος από κάτω, μεταξύ των οποίων αρκετοί πιτσιρικάδες που μάλλον δεν τους είχαν ξαναδεί και έλιωσαν στο headbanging και τα moshpit.
Το σετάκι ήταν πλήρες και κάλυψε όλη τη μουσική τους πορεία από το Nurse μέχρι το πρόσφατο Crooked Timber ικανοποιώντας νομίζω όλα τα γούστα. Προσωπικά το χάρηκα πολύ το live. Και επειδή οι Therapy? είναι αγαπημένη μπάντα και επειδή είδα ότι παρά τα 20 χρόνια που έιναι ενεργοί, έδειχναν διάθεση καινουριας μπάντας που κάνει τα πρώτα της βήματα, ζωντάνια και διάθεση να κάνουν τον κόσμο να περάσει καλά.
Πάντα τέτοια...
photos by philby

2 comments:

mamanis said... Jan 22, 2010, 4:21:00 PM

Γάμησαν. Αν είχαν και καλύτερο ήχο θα ήταν super. Το set-list άψογο.
James Joyce is fucking my sisteeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Jan 26, 2010, 9:20:00 AM

masturbation saved my life
\m/

Post a Comment