10 March 2010

ROTTING CHRIST - Aealo

Σε όσους αρέσει η Ελληνική Folk, τα παραδοσιακά μουσικά όργανα, τα Ηπειρώτικα, τα μοιρολόγια, ο θρήνος, η αρχαία ελληνική γλώσσα, οι μύθοι, οι ήρωες, οι εποποιίες, ο καλπασμός των αλόγων, οι κραυγές, ο όλεθρος, το χάος, ο Άδης, οι δαίμονες, οι μάχες σώμα με σώμα, το "300" του Frank Miller, το thrilling, το occult, το paganism in musica, το diabolus in musica, η ethnic, το δέος (χωρίς το σοκ), οι riffάρες, οι συγκλονιστικές μελωδίες, η επιβλητική ατμόσφαιρα, το Black Metal, το Death Metal, o Alan Averill Nemtheanga των Primordial, ο Magus Wampyr Daoloth των Necromantia, η Diamanda Galas (η σκοτεινή Avant-Garde Ντίβα), οι Δαιμόνια Νύμφη, οι Dirty Granny Tales, ο Σάκης (όχι ο Ρουβάς), οι ROTTING CHRIST και το "Theogonia",... τότε ο νέος τους δίσκος "AEALO" (η φυσική συνέχειά του) είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σας. Ο καλύτερος δίσκος των Rotting Christ μαζί με το "Theogonia". Η σημαντικότερη Metal κυκλοφορία της χρονιάς που διανύουμε. Αν και κάπως νωρίς, είμαι σίγουρος ότι για φέτος δεν θα υπάρξει άλλος Metal δίσκος που θα καταφέρει να τον ξεπεράσει. Και αυτό το λέω εκ του ασφαλούς, λόγο του ύψους που ανέβασαν τον πήχη με αυτήν την δισκάρα. 
Αυτή η μπαντάρα είναι ότι καλύτερο εξάγουμε ως χώρα, μετά το λάδι και την φέτα.

Βαθμολογία: 9/10   (Έπος)

6 comments:

Leonidas Vranas said... Mar 11, 2010, 11:31:00 AM

1. to Pir Threontai einai epos.
opos k i diaskevi stin D.Galas-pou tragoudai k i idia.

2. afto einai to telefto post pou kano...
oute to radiotileoptiko simvoulio tetia logokrisia.

Sas efharisto.

mamanis said... Mar 11, 2010, 5:29:00 PM

Τρελές κομματάρες επίσης είναι τα: Demonon Vrosis, Eon Aenaos, Noctis Era και Thou Art Lord (βασικά όλα κομματάρες είναι).
Και μην ανησυχείς ρε. Θα τα λέμε από κοντά εμείς. Ή με sms και σήματα καπνού. lol

Soul Auctioneer said... Mar 11, 2010, 8:22:00 PM

Είναι σούπερ γαμάτος δίσκος, αλλα κάπου ξενερώνω λιγάκι με την θεματολογία ΛΑΟΣ-style. Δε πειράζει ομως, Rotting Christ ολόψυχα!

mamanis said... Mar 12, 2010, 12:17:00 AM

Μάλλον το παρεξήγησες. Όποιος μιλάει για μάχες στην αρχαία Ελλάδα δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με εθνικισμό κλπ. Στην τελική δεν πρέπει να βαφτίζουμε κάποιον εθνικιστή αν είναι λάτρης της αρχαίας Ελλάδας και της συγκεκριμένης κουλτούρας.
Αν η θεματολογία ήταν για Κέλτες, Γότθους, Vikings, Valhalla, κλπ, τότε δεν θα ξενέρωνες δηλαδή; Ίδια φάση είναι.

Anonymous said... Mar 12, 2010, 3:50:00 PM

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε..
Άκου ΛΑΟΣ-style!!!

τράγος said... Apr 30, 2010, 1:08:00 PM

είσαι μαλάκας αν είσαι έτσι επιφανεικός.

Η μουσική του πολέμου της ζωής εν γνωρίζει έθνη.

Λάος μίσχιη μου, ππέσε..

Post a Comment